lunes, 17 de noviembre de 2008

Más info de Prou.cat

Benvolgut fedatari
Ens plau comunicar-te que ja són 1000 les persones apuntades a la llista de possibles fedataris/es pendents de registrar-se i no para d'augmentar dia a dia. Tots i totes som persones que volem destinar una petita part del nostre temps a recollir les 50.000 signatures que poden fer història. Es tracta d'un esforç que valdrà la pena, un temps curt (120 dies hàbils) que tindran un pes històric.
Recorda que com a fedatari, tens un espai amb informació (actes, taules informatives, llocs fixes per signar, signatures recollides quan s'inici el termini, etc) entrant a:
http://www.fedataris.prou.cat


Et recordem que estem esperant que el Parlament de Catalunya ens confirmi la data per a anar a registrar-se.
Les més de 1000 persones apuntades a la llista de possibles fedataris serem avisats en breu i amb suficients dies d'antelació per a anar a registrar-nos com a fedataris.
Així doncs, no et podem dir quan començarà la recollida perquè depèn del Parlament de Catalunya però podria ser segurament a mitjans o finals de desembre. Sereu avisats tan bon punt el Parlament ens ho comuniqui tant per correu electrònic com per missatge (sms) al mòvil.

Tant si vas venir a l'assamblea informativa del diumenge 19 d'octubre com si no, comptem amb tu per a l'abolició.
Tu ets el més important en aquesta iniciativa.

Si tens dubtes, pots entrar a la secció de Preguntes freqüents


La premsa, s'ha fet ressò aquest dies de l'admisió a tràmit de la proposició de Llei. Ha sigut tractada per la pràctica totalitat dels mitjans de comunicació.


Aquesta Iniciativa Legislativa Popular dóna veu únicament als propòsits i designis de la societat respecte un espectacle que considera part del passat.

Cap associació, ni col·lectiu, ni partit polític pot ni té el dret d'autoproclamar-se autor d'aquesta campanya i d'aquesta substancial progrés, ni restar-li mèrit o valor a la representativitat que aquesta suposa; aquesta iniciativa és el reflexe del pensar i del sentir de la societat, perquè una societat que evoluciona necessita a més demostrar-ho.
Els fedataris i els signants són els únics autors d'aquesta plataforma i d'aquesta recollida de signatures.


Tenim entre mans una eina que pot canviar la història de les corrides de toros i només tenim 120 dies hàbils per fer-ho, recollint 50.000 signatures.


Sempre que tinguis dubtes, escriu a:
ara_si@prou.cat


o truca al telèfon d'atenció al fedatari:
608 750 671 / 659 733 006


Necessitem la teva ajuda. Sense tu no podrem fer-ho. Ara si, abolirem les corrides de toros.





Com ja sabràs, la premsa s'ha fet ressò de l'admissió a tràmit de la iniciativa. Pots veure-ho clicant als següents enllaços:

La Sexta Notícies
Cadena SER
20Minutos
Terra
ElPais
ElPais 2
El Mundo
ABC
La Vanguardia
EuropaSur
EuropaPressa
324.cat
Diario sigloXXI
LaRegión
EcoDiario El Economista
Público
Directe.cat
Noticies.net
SoyTu.es
Gaceta.es
Gente Digital
20Minutos 2
Deminorias
EstrellaDigital

ENQUESTES:
T'agrairiem a més, que votessis en les següents enquestes que estan actives a dia d'avui:

http://www.avui.cat/enquestes
http://www.lavanguardia.es/lv24h/51260474815.html


Pots entrar també a l'espai de FaceBook de la ILP entrant a:
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=45297353447



I el que pots fer mentrestant esperem la confirmació del Parlament és imprimir-te 5 còpies dels posters de la campanya i penjar-los als llocs que creguis oportuns:
Si ho fas, haurem penjat 5000 cartells doncs som més de 1000 persones ja apuntades. Així aconseguirem més fedataris fins que acabi el termini d'inscripció.




La Plataforma Prou és el nucli de la Iniciativa Legislativa Popular per l'abolició i està constituida per gent com tú, que lluites pels drets dels animals.
Junts hem entrat ja una proposta de Llei al Parlament de Catalunya per a que els diputats votin l'abolició de les corrides de toros. I aquesta ha sigut admesa a tràmit.
L'objectiu d'aquesta unió, que no enten de protagonismes, és l'objectiu que tant de temps has estat esperant.
Els membres de la plataforma són particulars que lluiten pels drets dels animals o que estan en contra de les curses de braus.


Pots descarregar la GUIA DEL FEDATARI CLICANT SOBRE AQUESTA IMATGE. També te la donarem impresa el dia que vagis a registrar-te com a fedatari al Parlament

No hay comentarios:

Publicar un comentario